Topogan copii gradina

Cum alegeti toboganul potrivit pentru copii Dvs

Pentru ca toboganele sunt atat de usor disponibile pentru utilizare acasa, mai multi oameni decat oricand achizitioneaza astfel de jucarii pentru cei mici. Cu toate acestea, doar pentru ca astfel de jucarii sunt disponibile, nu inseamna ca alegerea cea corecta este si una evidenta. Din contra, toboganele vin intr-o gama larga de stiluri si la o varietate de puncte de pret, ceea ce face esentiala o evaluare detaliata inainte de a cumpara.

Inaltime

Inaltimea unui tobogan este unul dintre factorii cei mai evidenti pentru orice achizitie. Acesta poate fi foarte inalt sau foarte scurt, dar cele mai produse destinate uzului rezidential nu sunt mai mult de patru sau cinci picioare de la sol. Aceasta este in mare parte o chestiune cu caracter practic. Un cadru mai inalt este mai greu de transportat, instalat si intretinut, ceea ce face ca un astfel de dispozitiv sa fie aproape imposibil de instalat intr-o curte sau subsol. Cu toate acestea, alte tobogane pot fi foarte scurte, in functie de intervalul de varsta prevazut.

Unghi

Toboganele sunt configurate pentru a crea o panta. Prin urmare, toate acestea au o bucata lunga, care este pozitionata la un unghi fata de sol. Acest unghi va determina cat de abrupt este toboganul si cat de repede va aluneca copilul. In timp ce un unghi mai abrupt este mai rapid, este, de asemenea, o plimbare mai scurta. Unghiuri mai largi vor necesita mai mult spatiu pentru utilizare. Unghiul format va fi afectat de inaltimea toboganului. Niciodata nu trebuie sa alegeti un produs deosebit de abrupt pentru un copil mai mic, deoarece acestia sunt mai susceptibili pentru pierderea controlului si pot suporta accidente. Cu toate acestea, pantele prea mici pot fi plictisitoare pentru copii mai mari care sunt interesati sa obtina mai mult decat un fior din experienta lor pe tobogan.

Latime

Latimea topoganului are un impact mai mic asupra functionalitatii sale globale, dar acesta poate fi un factor in ceea ce priveste siguranta. Echipamentele care au mai putin spatiu pot functiona pentru copii mici, dar ele vor fi repede depasite. Prin urmare, este intotdeauna important sa va asigurati ca topoganul este suficient de larg pentru a permite trecerea copiilor pentru care este destinat. Multi oameni prefera sa cumpere tobogane care sunt suficient de largi pentru a creste odata cu copilul, oferind jucariei posibilitatea de a fi utilizata mai multi ani.

Material

Materialul toboganului va afecta costul, durabilitatea si functionalitatea globala. In magazinul nostru puteti gasi topogane de plastic foarte placute estetic, durabile si usor de instalat atat in interior cat si la exterior – in curte sau gradina. Va invitam sa explorati colectia de produse disponibile si sa comandati topoganul de copii favorit!

Sorteaza dupa:
Arata:
Tobogan plastic basic albastru

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 20 Ron in orice localitate din tara Caracteristici: Un toboga..

139.00lei
Tobogan plastic basic rosu

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 20 Ron in orice localitate din tara Caracteristici: Un toboga..

139.00lei
Tobogan copii plastic mov

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 20 Ron in orice localitate din tara Caracteristici: Mic si ..

149.00lei
Tobogan copii plastic verde

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 20 Ron in orice localitate din tara Caracteristici: Mic si ..

149.00lei
Topogan ursulet plastic

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 25 Ron in orice localitate din tara Descriere: Tobogan recoma..

229.00lei
Topogan copii gradina

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 20 Ron in orice localitate din tara Descriere: Material: plas..

299.00lei
Topogan copii fibra de sticla 2.7m

GARANTIE: 12 Luni COST TRANSPORT: 25 Ron in orice localitate din tara Descriere: Topogan 2.7 M ..

399.00lei
Topogan copii fibra sticla tip S - 3m

Topogan S-Line de 3 M curbat la mijloc din fibra de sticla  rezistent la rupere sau corodare T..

399.00lei