Sistem racire terasa - Trambulinecopii.ro

Ventilator cu apa - Trambulinecopii.ro

Sorteaza dupa:
Arata:
Temporizator Kit vaporizare

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate d..

35.00lei
-42%
Kit vaporizare 7.5m - functioneaza direct la robinetul de apa

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate d..

119.00lei 69.00lei
-31%
Kit vaporizare 15m - functioneaza direct la robinetul de apa

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate d..

199.00lei 138.00lei
Ventilator interior, cu pulverizare si telecomanda

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate d..

279.00lei
-26%
Ventilator EXTERIOR cu pulverizare, 260W, recipient 41 L

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: GRATUIT in orice l..

867.00lei 639.00lei
Ventilator exterior, pulverizare cu telecomanda

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: GRATUIT in orice localitate ..

899.00lei

Pentru valorificarea potentialului unui spatiu exterior pe care il aveti in proprietate, fie ca este vorba despre gradina casei, sau despre un spatiu exterior locatiei in care aveti deschisa afacerea unui restaurant sau cafenea, acordati atentie acestei solutii simple si foarte economice ce este reprezentata de o instalatie racire terasa.

Pentru ambele locatii devine evident ca nu doar peisajul, mobilierul, dotarile legate de elemente de conectare prin WiFi, modalitatile de servire sau utilitatile specifice unui local public sunt importante, ci si confortul sederii, fie doar si pentru o ora, intr-un mediu ambiental placut, indiferent de temperatura exterioara din timpul verii.

Produsele din gama de racire terasa sunt utilizabile pentru ambele situatii - cele casnice, sau cele comerciale. Ceea ce ar putea face diferenta in optiunea de a alege unul sau mai multe produse pentru a le pune simultan in functiune este suprafata asupra careia doriti sa interveniti cand ati decis ca un sistem racire terasa este necesar.

Oricare instalatie racire terasa pe care magazinul online specializat o propune se bazeaza pe un pricipiu simplu si extrem de economic din punct de vedere al costurilor care sunt implicate ulterior achizitionarii oricarui kit racire terasa. Este vorba despre pulverizarea in particule foarte mici a apei cu care veti alimenta aceasta instalatie racire terasa. Nu aveti nevoie de niciun fel de instalatie electrica de alimentare separata, nu aveti nevoie de niciun fel de pompa pentru crearea unei presiuni anume pentru acest sistem racire terasa.

Este suficient sa dispuneti de o sursa de apa continua din intalatia casei sau a locatiei in care se face montajul si un robinet disponibil la care se ataseaza furtunul care va alimenta cu apa aceasta instalatie racire terasa.

Avantajul principal al unui sistem racire terasa este legat de imbunatatirea substantiala a calitatii aerului din aria de actiune a acestui kit racire terasa, lucru care se obtine prin cresterea umiditatii si senzatiei de racoire care este perceputa. In plus, desi invizibile, toate particulele de praf sau alte pulberi aflate in aerul inconjurator vor fi captate de pariculele fine de apa si depuse la sol.

Avand in vedere ca veti pune in functiune un kit racire terasa, producatorul include o serie de accesorii cu ajutorul carora instalarea se realizeaza extrem de simplu. Ceea ce trebuie sa determinati este lungimea necesara la montaj pentru ca in magazinul online sunt disponibile mai multa variante de sistem racire terasa in functie metrajul liniei care alimenteaza duzele ce pulverizeaza apa.

Daca utilizati o instalatie racire terasa care se gaseste amplasata pe spatiul public, verificati daca vecinii sau chiar vecinatatile in general, sunt in principiu de acord cu punerea ei in functiune. Un astfel de acord ar putea fi necesar avand in vedere ca pulverizarea in particule fine a apei poate cauza un mic disconfort asupra intrarilor sau spatiilor vitrate din imediata apropiere atunci cand sunt curenti de aer laterali naturali sau provocati artificial.

Pentru spatiul privat este de la sine inteles ca montarea unui sistem racire terasa nu coporta niciun fel de problema atat timp cat familia a decis in consecinta. In practica nu trebuie sa va ghidati in functie de ideea ca acest produs este destinat strict doar pentru a fi montat pe o terasa. Instalarea se va realiza la fel de simplu chiar si pe fatada casei pentru oricare lungime ar avea aceasta de jur imprejur. Veti crea astfel un baraj eficient de racoare cu fiecare metru liniar instalat in plus al unui sistem racire terasa.

Beneficiile vor deveni evidente pentru intreaga consctructie, pentru spatiul ce o inconjoara si inclusiv pentru aerul ambiental din incaperile care vor fi protejate de asaltul torid al verii.

Pentru suplimentare, sau in special pentru situatii in care un kit racire terasa nu poate fi instalat din diferite motive, varianta restransa, dar cu efect foarte bun pentru spatii relativ mici, este punerea in functiune a unui ventilator cu apa.

Produsul este proiectat sa functioneze pe principiul clasic al unui ventilator conectat la sursa de tensiune, insa in completare un ventilator cu apa detine si un rezervor pe care il veti alimenta periodic cu apa. Amplasarea si punerea in functiune este foarte simpla, iar pe durata utilizarii temperatura din vecinatatea acestui ventilator cu apa poate scadea cu 2 pana la 10 grade Celsius.

Pentru confort maxim ati putea opta pentru un ventilator cu apa prevazut cu telecomanda. Este cel putin convenabil sa il porniti de la distanta fiind in casa, sa-l lasati sa functioneze cateva minute si abia apoi cand deja spatiul din jurul sau este racorit sa iesiti in aer liber.

Toate produsele din categoria racire terasa au avantajul ca sunt usor de instalat, sunt versatile in ceea ce priveste pozitionarea in functie de necesitati si pot fi utilizate progresiv incepand cu un ventilator cu apa si continuand cu un sistem racire terasa in functie de nivelul de temperatura din timpul sezonului cald si a spatiul pe care il utilizati in exterior.