Despre noi

Suntem o companie in plina expansiune, direct importatori de tramuline,iar obiectivul nostru principal este acela de a deveni lideri pe piata jocurilor de copii outdoor, avand avantajul de a fi importator direct al produselor comercializate.

Scopul nostru, este de a dezvolta o afacere durabila, bazata pe cerintele clientilor nostri, drept urmare satisfactia acestora este intotdeauna pe primul loc pentru noi.

Misiunea noastra este de a furniza produse de calitate la cel mai bun pret si un nivel al serviciilor cat mai ridicat.

De ce sa cumparati de la noi?

Beneficiati de experienta si cunostintele unei echipe dinamice.

Promovam produse de cea mai buna calitate avand toate certificarile pentru distribuirea lor pe piata din Romania.

Suntem importatori directi ai acestor articole, astfel incat avantajul  este in favoarea clientului final.

Fiecare client este important pentru noi, drept urmare rezolvarea oricaror probleme/cerinte se face in cel mai scurt timp.

Tratam fiecare cerere, telefon sau email cu aceeasi promptitudine.

Comanda dvs. va fi onorata in maxim 48 de ore.

Satisfactia clientilor nostri este regula noastra de aur si de aceea, daca intampinati orice problema cu comanda dvs., puteti apela la serviciul nostru de suport clienti prin telefon sau e-mail pentru o rezolvare rapida, fara batai de cap.

Daca nu sunteti satisfacut de produsul cumparat, il puteti returna in maxim 20 zile in pachetul original, nefolosit,  pentru a beneficia de restituirea integrala a contravalorii produsului, sau de schimbarea acestuia cu un alt produs identic sau diferit.

SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE SCOPUL NOSTRU!