Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul Trambulinecopii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Trambulinecopii.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu ne obliga la nici o actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate, pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul încheierii contractului (comenzii) la distanta îl constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii nostri.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

PLATA PRODUSELOR

  • Numerar, la livrare (sistem ramburs): Permite achitarea comenzii in momentul livrarii. Chitanta este eliberata de catre firma de curierat. Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 lei numerar pe zi iar pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 lei numerar pe zi.
  • Prin OP banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al nostru se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp La inregistrarea comenzii aveti posibilitatea sa solicitati plata prin banca, prin bifarea optiunii de emitere a facturii proforma. Plata se face doar in baza acesteia si va fi emisa dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 5 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea banilor in contul nostru sau dupa transmiterea pe mail al OP-ului  bancar. Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma
  • Online cu cardul prin intermediul platformei Mobilpay.  Pentru a te proteja pe tine si pe clientii tai, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure. La lansarea platii prin Mobilpay , aveti optiunea de plata in 6 rate la urmatoarele banci acreditate: BRD – Societe Generalle, Credit Europe, Garanti Bank, Alpha Bank, BT – Banca Transilvania

RETURUL PRODUSELOR

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la Trambulinecopii.ro.

Daca ai achizitionat un produs de la noi ai timp 20 de zile sa te gandesti ce vei face cu acel produs

Pentru a beneficia de returul produselor in 20 de zile calendaristice , trebuie sa fim contactati telefonic pentru a ne informa de problema, cel tarziu in a 20-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 20 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 24-a zi calendaristica de la data receptionarii lui de catre client.
Returul se poate face doar prin curier rapid, dar nu inainte de a primi acceptul nostru.

Costurile de transport retur NU sunt suportate de catre Trambulinecopii.ro.

Returnarea banilor se face in termen de maxim 10 zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea banilor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor. Returnarea banilor se face DOAR prin virament bancar
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, în caz contrar va fi refuzat. 

In cazul in care produsul este folosit sau prezinta urme de distrugere nu va putea fi returnat

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc. Consumatorul este responsabil in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul  trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa testeze un cablu/adaptor, nu sa il foloseasca si sa existe urme evidenta de folosinta indelungata
Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia anuntarii Trambulinecopii.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului.În cazul în care trebuie să primiți alt produs în schimbul celui returnat, veți fi contactat pentru confirmare și produsul nou va fi expediat în maxim 48 de ore.
Înlocuirea produselor se face numai în limita stocului disponibil. Daca doriți contravaloarea comenzii, in maxim 10 zile de la primirea produsului, banii vă vor fi înapoiați prin transfer bancar. Pentru acest lucru vom avea nevoie de contul dumneavoastră bancar. Acesta îl veți transmite în momentul confirmării primirii coletului returnat.

Pentru initierea unui retur trebuiesc urmati cativa pasi:
Completarea unei cereri de retur 
Acceptarea din partea departamentului de retur a cererii dvs in maxim 3 zile de la lansarea ei
Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.
Te rugam sa nu indepartezi etichetele, pungile sau despartitoarele ambalajului original. De asemenea nu aplica sckotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.
Produsul va intra in posesia noastra doar prin livrarea unei firme de curierat rapid. Nu se accepta produse expediate prin posta sau aduse personal la sediul firmei noastre
Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. Trambulinecopii.ro nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.