Leagan copii

Sorteaza dupa:
Arata:
Leagan copii 1 loc plastic

TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate din tara Descriere:&nb..

49.90lei
Leagan cu spatar T bar

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 20 Lei in orice localitate d..

139.00lei
-28%
Leagan copii gradina 2 locuri

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 20 Lei in orice localitate d..

485.00lei 349.00lei
-9%
Centru joaca tobogan si leagan, dimensiuni 169 x 167 x 126cm

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: GRATUIT in orice localitate ..

770.00lei 699.00lei

Venirea pe lume a copiilor in familii schimba radical prioritatile parintilor, ca atare totul va fi centrat si atent analizat in legatura cu tot ceea ce tine de hranirea, imbracarea, joaca si nivelul tot mai bun de crestere al celor mai pretioase fiinte.

O latura importanta in primele luni din viata copiilor si chiar pentru primii ani pana cand acestia depasesc etapa mersului la gradinita sau chiar clasele primare, este legata de joaca lor. Asa cum veti intelege sa le asigurati, oferiti si intretineti spatiul de joaca cu jucarii de interior sau exterior, ori alte dispozitive de joaca special create pentru ei, la fel veti primi din partea copiilor o dezvoltare corecta, empatica, sanatoasa si prietenoasa cu care acestia se vor incadra in relationarile cu familia si prietenii de varsta lor.

Pentru primele luni de zile ale copilului unul dintre cele mai utile lucruri pe care il puteti alege este, un leagan copii. Acest produs joaca un rol dublu si anume, ofera in primul rand copilului placerea miscari repetitive fiind suspendat in acest leagan copii si simultan ajuta parintele in timpul zilei pentru a-si “elibera” mainile pentru alte activitati.

Este de la sine inteles ca indiferent de varsta copilului asezat intr-un leagan copii, el va trebui supravegheat, cu atat mai mult daca vorbim despre copii mai mici de un an pe care ii asezati intr-un scaun leagan.

Oferta pentru leagan copii include atat leagan copii interior, cat si leagan copii exterior. Diferentierea pentru acest tip de produse asemanatoare se face prin caracteristicile pe care le intrunesc. De regula un leagan copii interior este cel pe care il veti monta de tocul superior al unei usi din casa si va fi destinat ca folosinta drept scaun leagan pentru copiii foarte mici. Acest scaun leagan este in asa fel conceput incat copilul sa fie perfect sustinut si asigurat cu bretele de blocare in scaun, incat sa nu poata aluneca si cadea dintr-un astfel de leagan copii interior.

Modelele de leagan copii exterior sunt cele care vor fi preferate de copiii mai mari de 2 ani, pentru ca acestea le ofera libertatea de a se balansa cu o amplitudinea mai mare. Daca alegeti leagane copii exterior verificati anterior cumpararii care este limita minima de varsta a copilului pentru care sunt recomandate de catre producator, dar si greutatea maxima pe care respectivele leagane copii exterior o pot sustine in siguranta.

O alta caracteristica a intregii game de leagan copii exterior este forma acestora. Ati putea alege un leagan pentru copii cu forma clasica, insa toti copiii vor fi incantati sa se balanseze pe un leagan copii gradina al carui suport este rotund si ofera posibilitatea de a fi utilizat altfel decat in pozitia sezut.

Si cum imaginatia designerilor este atat de productiva, ei bine ati putea oferi copiilor cu varsta mai mare de 5 ani un leagan curte cu totul atipic pentru tot ce stim ca inseamna un leagan pentru copii. Este vorba despre un set care este compus dintr-o tiroliana si un leagan cu suport rotund ce poate fi incalecat de copil si pe care va parcurge distanta dintre punctele de sprijin ale tirolienei.

Cu aceasta oferta generala pentru leagan copii, este practic imposibil sa nu gasiti produsul care se potriveste cel mai bine cu etapa de viata pe care copilul o parcurge. Este clar ca inca de la 3 sau 4 luni implinite, copilul va putea fi asezat fara grija intr-un scaun leagan, supravegheat permanent, pentru ca mai apoi aproape toate modelele de leagan copii exterior sa fie potrivite si mai ales sigure pentru ca jucausii casei sa le testeze de dimineata pana seara tarziu.

Pentru multe dintre aceste produse din gama de leagane copii exista avantajul ca pot fi utilizate in ambele medii, iar depozitarea lor atunci cand nu sunt folosite se face foarte usor. Strangerea elementelor de sustinere in jurul suportului sezut va face ca locul ocupat in dulap sau magazie sa fie minim.